dilluns, 24 de març del 2008

Mercat artesà medieval






El 21 de març, divendres Sant, els voltants de El Castell de la Pobla de Lillet es varen omplir de parades d’artesans. Aquest va ser el tercer any en que es celebra aquest mercat. Una cinquantena d’artesans van omplir de parades el casc antic.


L'hemeroteca digital de Regió7


El mercat medieval omple la Pobla amb una cinquantena d' artesans


23 de March de 2008

J. E./La Pobla de Lillet
Centenars de visitants es van aplegar divendres a la Pobla de Lillet en una nova edició del Mercat Medieval Artesà, que organitzava per tercer any consecutiu l' Ajuntament d' aquesta població, i que enguany va tenir més parades que mai. En total, 47 artistes i artesans vestits d' època van omplir de parades els carrers del casc antic, que també es van ambientar amb música tradicional, i amb l' espectacle de grallers i malabaristes del mateix poble, per donar un toc encara més medieval a la festa.
La fira va obrir portes cap a les 10 del matí, i es va allargar fins a les 5 de la tarda. Tot i l' ambient fred de la jornada, els carrers no es van buidar en cap moment de visitants que van poder trobar parades de productes diversos però tots artesans, des d' embotits i formatges, fins a coques, conserves, objectes de fusta i decoració, o espelmes, mentre alguns artesans feien demostracions al carrer. Així mateix, es podia practicar el tir amb arc, i tot plegat, es va completar amb un menjador i una taverna per esmorzar i dinar.

http://elcastell.recolons.net